Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vladimir Putin intră în plin război al speculațiilor privind planurile Rusiei pentru 2023: Doar asta contează!

tass.com
Vladimir Putin

Preşedintele rus, Vladimir Putin, a declarat că dezvoltarea durabilă a Federației Ruse depinde în primul rând de calitatea vieții din regiunile ţării. Liderul Federației Ruse a făcut aceste declaraţii în cadrul unei ceremoniei de inaugurare a unor unități sociale, relatează Agenţia de presă TASS.

'Dezvoltarea sigură a Rusiei reprezintă, în primul rând, o nouă calitate a vieții în regiuni", a mai spus Putin. Potrivit lui Putin, prioritățile sociale ale autorităților țării sunt sprijinirea familiei și a fiecărui individ în parte, precum și sănătatea și educația fiecărui cetățean al țării, scrie Rador.

Președintele a menționat că 'prioritățile sociale de bază strategice' ale Rusiei 'rămân neschimbate'. 'În centrul atenţiei va fi întotdeauna pus, așa cum am spus și continuăm să o spunem, familia, copiii, oamenii, sănătatea și educația lor, nevoile, oportunitățile imense de autorealizare', a spus Putin.

El a subliniat că facilitățile sociale existente în prezent reprezintă doar o mică parte din activitatea de mare anvergură, care a fost realizată anul acesta, dar, potrivit liderului rus, ele pot fi considerate un bun exemplu.

'Ţin să le mulțumesc liderilor din subiecții Federației, reprezentanților sectorului social, constructorilor pentru darea în folosinţă a unor obiective importante și să le urez tuturor succes în continuare', a conchis președintele.

Vladimir Putin a anunțat, de asemenea, necesitatea relocării de urgență a cetățenilor din locuințele avariate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.