Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vladimir Putin l-a 'ascuns' pe Alexei Navalnîi: 'Nu există un astfel de condamnat aici'

Twitter
Alexei Navalnîi

Opozantul rus Aleksei Navalnîi, în prezent încarcerat, a fost transferat din colonia penitenciară în care se afla într-un loc necunoscut, a declarat, marţi, un consilier de rang înalt, relatează Reuters. Navalnîi a fost transferat într-o colonie penală de înaltă securitate mai departe de Moscova, notează news.ro.

Leonid Volkov, opozant rus şi mâna dreaptă a lui Navalnîi a spus că, atunci când avocatul lui Navalnîi a sosit marţi la Colonia Corecţională nr. 2, o colonie penitenciară din Pokrov, la 119 km est de Moscova, i s-a transmis: ”Nu există un astfel de condamnat aici”.

În cursul zilei de marţi, mai târziu, observatorul regional al închisorii Serghei Yazhan a comunicat prin telefon că Navalnîi a fost transferat la colonia penală IK-6 din Melekhovo, lângă Vladimir, la aproximativ 250 km est de Moscova.

Yazhan este preşedintele Comisiei de Monitorizare Publică locală, o organizaţie însărcinată cu protejarea drepturilor prizonierilor din fiecare regiune rusă şi care lucrează îndeaproape cu autorităţile penitenciare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.