Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vladimir Putin, pe coperta ziarului francez 'Liberation', în costumul lui James Bond

Vladimir Putin

Ziarul francez „Liberation” a pus pe coperta noului său număr o imagine a președintelui Rusiei, Vladimir Putin, în costumul super-agentului James Bond. În loc de un pistol, acesta are în mână o seringă cu vaccinul rusesc împotriva COVID-19. Titlul spune: „Mâine nu moare niciodată” (așa se numește unul dintre filmele seriei Bond). După cum relatează RIA – NOVOSTI, Rusia a anunțat ieri înregistrarea primului vaccin împotriva COVID-19 din lume. Medicamentul a primit denumirea de „Satelitul V”, a trecut de verificările necesare și formează o imunitate stabilă. Mai multe țări au primit vestea cu răceală. Ministrul rus sănătății, Mihail Murașko, a afirmat că afirmațiile critice sunt nefondate și a opinat că este vorba de concurență.

Autorii materialului publicat în ziarul francez explică faptul că vaccinul a primit această denumite în cinstea satelitului artificial „care a surprins întreaga lume, luând-o înaintea americanilor, în octombrie 1957, în cursa spațială”. „Viteza cu care președintele rus a anunțat (despre vaccin) este uimitoare. Viteză sau grabă? OMS a reacționat cu foarte multă precauție la declarațiile rusești … Există îndoieli și în ceea ce privește seriozitatea studiilor clinice și în ceea ce privește Rusia”, se menționează în articol, potrivit rador.ro.

Citește și: Lider PNL: ‘Marcel Ciolacu e Viorica Dăncilă în pantaloni. PSD a pierdut legitimitatea de a râvni la putere’

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.