Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vladimir Putin respinge categoric acuzațiile SUA: Este o 'FICŢIUNE' a democraţilor

reuters
Vladimir Putin

Preşedintele rus Vladimir Putin a respins acuzaţiile privind implicarea Rusiei în campania electorală de anul trecut pentru preşedinţia Statelor Unite şi consideră că a fost vorba despre o "ficţiune" a democraţilor, menită să găsească scuze pentru înfrângerea lor, relatează site-ul Reuters, potrivit Mediafax.

Într-un interviul pentru cotidianul francez Le Figaro, Putin a reafirmat respingerea puternică a implicării Rusiei în spargerea adreselor de e-mail ale Comitetului Naţional Democrat, acţiune care a generat dezvăluiri în legătură cu candidatul la preşedinţie Hillary Clinton.

PERCHEZIŢII în Bucureşti: Poliţiştii l-au găsit pe bărbatul care a jefuit o bancă

Afirmaţiile privind interferenţele Rusiei au fost generate din "dorinţa celor care au pierdut alegerile din SUA să-şi îmbunătăţească poziţia", a declarat Putin în interviul dat publicităţii marţi.

"Aceşti oameni vor să-şi explice şi să le dovedească altora că înfrângerea nu a avut nimic de-a face cu politica lor, că au făcut totul bine, dar cineva din exterior i-a păcălit. Nu e aşa. Pur şi simplu au pierdut şi trebuie să recunoască acest lucru. Oamenii care au pierdut alegerile urăsc să recunoască faptul că au pierdut pentru că persoana care a câştigat a fost mai aproape de popor şi a avut o mai bună înţelegere a ceea ce oamenii doreau", a spus Vladimir Putin.

Liderul rus a adăugat că este de acord cu Donald Trump în privinţa faptului că oricine ar fi putut să se afle în spatele acţiunii de spargere a e-mailurilor Partidului Democrat.

"Poate cineva care stătea în pat a inventat un program sau poate cineva a introdus în mod deliberat un stick USB cu semnătura unui cetăţean rus. Orice poate fi făcut în această lume virtuală", a mai precizat Putin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.