Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vladimir Putin se ascunde într-un buncăr din Munții Urali (presă)

Radu Pop
The Guardian
Vladimir Putin

Există toate dovezile care sugerează că președintele Rusiei, Vladimir Putin, nu se află la Moscova, ci se ascunde într-un buncăr din Munții Urali, informează jurnaliștii israelieni de la N12, care citează surse de încredere.

Informația este cu atât mai interesantă cu cât purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, susțina joi că liderul de la Kremlin nu va merge pe teren în Ucraina și nici nu va vizita răniții la spitale. „Președintele Putin nu plănuiește încă o călătorie în zona operațională din Ucraina, nici nu sunt planificate întâlniri cu soldații din spitale”, a explciat Peskov.

Vezi și: Mutări strategice pe plan mondial: Brazilia apelează la Rusia pentru ajutor în dezvoltarea submarinului nuclear

Într-un proiect secret care amintește de cele mai dure zile ale războiului rece, Rusia a construit un complex militar subteran uriaș în Munții Urali, spun oficiali occidentali și martori ruși pentru publicația The New York Times.

Ascuns în interiorul muntelui Yamantau din zona Beloretsk din sudul Uralilor, proiectul presupune construirea unui complex imens deservit de o cale ferată, o autostradă și mii de muncitori.

Vezi și: VIDEO Sârbii aprind iar Balcanii! Serbia mare evocată – se vorbește de 'lumea sârbă': 'Este necesitatea acestei generații!'

Proiectul, spun unii oficiali ruși, a fost început în epoca lui Leonid I. Brejnev, când Uniunea Sovietică era blocată într-o cursă a înarmărilor cu Statele Unite; Partidul Comunist a condus Rusia, iar bugetul militar nu cunoștea limite.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.