Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vladimir Putin spune că Occidentul a provocat conflictul din Ucraina pentru a frâna dezvoltarea Rusiei

bwbx.io
rusia vladimir putin

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, consideră că Occidentul a provocat în mod deliberat conflictul din Ucraina, pentru a frâna dezvoltarea Federației Ruse, conform Rador.

La o întâlnire cu tinerii oameni de știință de la Centrului Nuclear Federal Rus, șeful statului și-a amintit de discuția pe care a avut-o anterior cu specialiștii din Sarov în 2014.

"Atunci numai detractorii noștri făceau primii pași în încercările de a ne limita suveranitatea tehnologică, de a împiedica dezvoltarea noastră, atunci noi am spus că trebuie făcuți pași energici pentru a ne asigura suveranitatea tehnologică", a remarcat Putin.

"Trebuie să spun că prognozele noastre s-au confirmat, lucrurile s-au petrecut chiar așa, au provocat încă acest conflict în Ucraina, au profitat de asta", a constatat președintele.

"Cred că totul a fost făcut în mod intenționat pentru a crea condiții suplimentare pentru limitarea creșterii noastre economice și frânarea dezvoltării Rusiei", a spus șeful statului.

"Încă pe atunci (în 2014) noi am început să ne gândim ce să facem pentru a ne asigura suveranitatea. S-au făcut multe, dar multe, desigur, rămân încă de făcut", a subliniat Putin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.