Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vladimir Putin spune că Rusia își dorește o încheiere a războiului din Ucraina

nytimes.com
vladimir putin generali

Președintele Vladimir Putin a declarat joi că Rusia își dorește o încheiere a războiului din Ucraina și aceasta ar implica ”inevitabil” o soluție diplomatică, informează Rador.

Putin a făcut aceste comentarii la o zi după ce președintele american Joe Biden l-a găzduit la Casa Albă pe președintele ucrainean Volodimir Zelenski și i-a promis sprijinul constant și neclintit al SUA. „Scopul nostru nu este să mișcăm motorul conflictului militar, ci, dimpotrivă, să punem capăt acestui război”, a spus Putin. „Ne vom strădui să-i punem capăt și, desigur, cu cât mai repede, cu atât mai bine.”

Purtătorul de cuvânt al Casei Albe, John Kirby, a declarat că Putin „a arătat zero indicii că este dispus să negocieze” încheierea războiului, care a început când Moscova a trimis trupe în Ucraina pe 24 februarie. „Dimpotrivă”, a spus Kirby reporterilor în timpul unui briefing online. „Tot ce face el (Putin) pe teren și în aer indică un om care vrea să continue să arunce violența asupra poporului ucrainean” și „să intensifice războiul”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.