Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vladimir Putin vrea să se însoare! Detalii picante din viața președintelui rus

Preşedintele rus, Vladimir Putin, a evitat joi un răspuns direct la întrebarea dacă fosta sa soţie, Liudmila, s-a recăsătorit după divorţ, aşa cum a scris presa, dar a afirmat că fosta sa soţie este 'mulţumită de viaţa ei', în cadrul dialogului direct cu populaţia, difuzat de canalul public Rossia 24.

'Mă văd din când în când cu Liudmila Aleksandrovna. Nu prea des, dar ne întâlnim. Avem relaţii foarte bune. Poate chiar mai bune decât erau înainte. Şi ştiu că totul este bine cu ea. Ceea ce scriu ziarele este o temă separată. Ea este mulţumită de viaţa ei. Totul este bine. Şi eu sunt mulţumit', a spus Putin, fără a oferi alte detalii.

Citește și: O profesoară de geografie din Iași, prinsă de un elev când făcea videochat / IMAGINI 18+

Referitor la viaţa sa privată, el s-a mulţumit să spună că o informaţie despre viaţa sa personală ar putea influenţa cursul de schimb valutar sau preţul la petrol, dar a adăugat că, în opinia sa, viaţa privată a oamenilor politici nu este de primă importanţă. 'Poate odată vă voi satisface această curiozitate', a adăugat Putin, a cărui viaţă intimă reprezintă un subiect tabu în mass-media ruse.

La sfârşitul lunii ianuarie, publicaţia 'Sobesednik' a scris că Liudmila Putina s-a recăsătorit cu un bărbat mai tânăr decât ea.

Citește și: Apucături de profesoară: Și-a ridicat bluza în clasă și a început să danseze, iar elevii să o filmeze / VIDEO

La 6 iulie 2013, Putin a anunţat public că a divorţat de soţia sa Liudmila, după un mariaj de 30 de ani. Actualului preşedinte rus i se atribuie o relaţie amoroasă cu fosta campioană olimpică la gimnastică ritmică Alina Kabaeva.

Preşedintele rus, Vladimir Putin, divorţat din 2013, a declarat joi că "totul merge bine" şi că, "poate, într-o bună zi", se va recăsători, transmite joi AFP.

Citește și: VIDEO CRITICI dure cu bătaie la Iohannis și Mihalache de la varful PNL

Şeful statului a făcut această declaraţie în cursul tradiţionalei sesiuni anuale de comunicare cu cetăţenii, după ce o pensionară l-a întrebat când o va prezenta pe "noua Primă Doamnă a Rusiei".

"Să vă spun drept, nu ştiu", a spus el. "Acest lucru nu este de importanţă primordială. Dar poate că într-o zi vă voi putea satisface curiozitatea", a adăugat Putin zâmbind.

Citește și: Procurorul general interimar face precizări despre cazul lui Kovesi: 'Inițial a fost hărțuire'

În 2015, în cadrul ediţiei precedente a aceleiaşi emisiuni televizate, Vladimir Putin afirmase că este "îndrăgostit", dar fără să spună de cine. De obicei foarte discret în privinţa vieţii sale private, el lasă uneori să îi "scape" câteva informaţii cu ocazia acestei sesiuni de întrebări şi răspunsuri intitulate "Linia directă", în cadrul căreia ruşii îi pun întrebări despre tot felul de subiecte, încheie AFP, citată de agerpres.ro.

Citește și: SUA vor să dea lovitura în România: Anunțul ambasadorului american de la București

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.