Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Vocea' lui Putin anunță că războiul din Ucraina continuă și în 2023

vladimir putin dmitri peskov

Nici nu se poate pune problema retragerii trupelor ruse din Ucraina înainte de sfârșitul anului, a declarat, marți, jurnaliştilor, secretarul de presă al preşedintelui rus, Dmitri Peskov, potrivit Tass, anunță Rador.

Totodată, el a subliniat că pentru obţinerea păcii este necesar să se țină cont de noile realități privind intrarea unor noi regiuni în Rusia. "Acest lucru este exclus" - a spus reprezentantul Kremlinului, răspunzând la întrebarea dacă Rusia analizează posibilitatea de a începe retragerea trupelor din Ucraina înainte de sfârșitul anului 2022.

"Partea ucraineană trebuie să țină cont de realitățile care s-au creat în tot acest timp" - a spus Peskov. "Aceste realități indică faptul că Federația Rusă are acum subiecţi noi, care s-au format ca urmare a referendumurilor care au avut loc în aceste teritorii" - a subliniat Dmitri Peskov.

Acesta şi-a exprimat convingerea că, "fără luarea în calcul a acestor noi realități, orice progres în ceea ce privește reglementarea este imposibil".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.