Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Voicu Ion Valentin (ALDE), despre candidații PNL: 'Au ținut atâta amar de ani niște locuri călduțe din bani publici'

facebook.com
Voicu Ion Valentin

Candidatul ALDE la Primăria Sectorului 5, Voicu Ion Valentin, îi acuză pe reprezentanții PNL că nu au făcut nimic în Sectorul 5. „Duplicitatea politică miroase de la o poștă”, este de părere Voicu.

Citește și: Bucureștiul, locul în care se ascundeau cinci persoane căutate pentru tentativă de omor în Germania: mascații au intervenit în forță și i-au prins

„Domnul Daniel Mălăelea este candidat din partea PNL la Consiliul Local al Sectorului 5.

Candidatura domnului Mălăelea este cel puțin stranie, dacă ne gândim că a acceptat și funcția de inspector general adjunct în cadrul Inspectoratului Școlar General al Municipiului București!

De ce spun asta?

Am văzut propunerile PNL pentru schimbarea Sectorului 5 și am impresia că acești PNL-iști ne cred proști pe toți.

Timp de 4 ani nu au făcut nimic în Consiliul Local al Sectorului 5, ca să nu mai zic de cei 20 de ani în care s-au tot perindat pe acolo o mulțime de consilieri PNL care nu au lăsat în urmă nicio realizare.

În ce-l privește pe Daniel Mălăelea, PNL-ist cu oareșce experiență în partidul galben, este un ipocrit fără o minimă urmă de bun simț.

La începutul anului 2017, acesta scria pe o rețea de socializare că nu se poate vedea într-un „partid condus, pe bune, de Turcan” (n.n. – actualul Vice Prim-Ministru al Guvernului României, dar și Prim-Vicepreședinte în comunicarea PNL și președinte PNL Sibiu), iar despre Turcan, Hava și Predoiu spunea că sunt istorie, mai ales că „partidul nostru istoric”... „merită o soartă mai bună”.

Acesta este Daniel Mălăelea, care astăzi se bucură să fie în grațiile actualei conduceri a PNL, unde doamna Turcan are un cuvânt greu de spus.

Mă întreb oare cum nu vede nimeni această duplicitate politică internă care miroase de la o poștă? Mă rog, într-un partid condus de Orban și Turcan, nu mă mai miră nimic!

Ce mă doare pe mine este că Sectorul 5 zace îngropat în gunoaie, piețele sunt o ruină, parcurile sunt distruse, unitățile de învățământ sunt nemodernizate, iar o bună parte din străzi arată ca după bombardament.

În acest mandat 2016-2020, care se apropie de final, PNL Sector 5 are nici mai mult, nici mai puțin decât 6 consilieri!

N-au făcut nimic!

Se prezintă în fața alegătorilor cu promisiuni pe care nu au cum să le onoreze, căci atâția ani au demonstrat cu vârf și îndesat că nu sunt în stare de nimic.

Este timpul ca în ziua votului locuitorii Sectorului 5 să îi sancționeze pe acești PNL-iști care și-au ținut atâta amar de ani niște locuri călduțe din bani publici”, a declarat pe Facebook Voicu Ion Valentin, candidat ALDE la Primăria Sectorului 5.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.