Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Voicu Ion Valentin, candidatul ALDE la Primăria Sectorului 5, proiect pentru sprijinirea persoanelor aflate în dificultate

facebook.com
Voicu Ion Valentin

Candidatul ALDE la Primăria Sectorului 5 vine cu un proiect concret pentru susținerea persoanelor aflate în dificultate și care deocamdată primesc doar ajutor social.

"Sprijinirea personanelor aflate în dificultate este un alt proiect pe care echipa de candidați ALDE la Consiliul Local al Sectorului 5 și eu, în calitate de candidat ALDE la Primăria Sectorului 5, îl susținem!

Trebuiesc sprijinite persoanele care chiar au nevoie de ajutor și să le oferim mult mai mult decât au în acest moment pentru ei și aparținătorii lor!

Citește și: DESCINDERI DIICOT la traficanții de droguri din Timișoara: zeci de mii de euro, RIDICAȚI de la suspecți

Consider că persoanele care sunt apte de muncă trebuiesc ajutate să se angajeze pentru a nu mai sta pe ajutorul social care este mult mai mic decât un salariu! Aceste persoane trebuiesc ajutate sa se integreze pe piața muncii și să le oferim locuri de muncă, trebuie să îi ajutăm să facem reconversia profesională și să îi ajutam să se integreze pe piața muncii.

Din păcate, în ultimii ani în România s-a acceptat să se aducă lucrători din alte țări care sunt plătiți cu mai mult decât romanii noștri, iar cetățenii României se duc în țări străine pentru a lucra!

Sunt pentru oferirea unui sprijin persoanelor care vor să muncească și în acest moment stau pe ajutor social!

Voi colabora cu toate firmele din București pentru ca cetățenii Sectorului 5 să fie ajutați!

Tindem să ajungem spre 0 cu ajutoare sociale în Sectorul 5 și cetățenii să se integreze în piața muncii, cei care sunt apți de muncă și vor să fie ajutați!", scrie Voicu Ion Valentin pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.