Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Voicu Ion Valentin, Consilier General ALDE: Eu și colegii mei din ALDE și PSD am susținut construirea de locuințe sociale

valentin voicu

Voicu Ion Valentin,  Consilier General ALDE,  și-a felicitat colegii pentru lucrările susținute din construcții. Consiliul General al Municipiului București și Primăria Capitalei, prin Compania Municipală Imobiliară S.A și Trustul de Clădiri Metropolitane, construiește pe șantierul din B-dul Prelungirea Ghencea 322-326, un bloc de 11 etaje, cu 114 apartamente care va fi finalizat la sfârșitul anului.

Citește și: Decizie CRUCIALĂ la Curtea Constituțională: război total între PSD și PNL, pe data alegerilor locale

„Am vizitat șantierul din B-dul Prelungirea Ghencea 322-326. Consiliul General al Municipiului București și Primăria Capitalei, prin Compania Municipală Imobiliară S.A și Trustul de Clădiri Metropolitane, construiește în locația respectivă un bloc de 11 etaje, cu 114 apartamente care va fi finalizat la sfârșitul anului.

Eu și colegii mei din ALDE și PSD am susținut construirea de locuințe sociale și am votat construirea acestora la propunerea Primarului General al Municipiului București.

Întreg complexul va avea 8 blocuri cu peste 600 de locuințe sociale dat fiind că sunt peste 4000 de cereri doar la nivelul Primăriei Capitalei și asta fără a mai socoti cererile de la sectoare.

Din păcate, pentru fostele administrații acest domeniu nu a fost prioritar și în ultimii ani nu s-au mai construit locuințe sociale.

Lucrările la acest obiectiv de investiții sunt foarte avansate și îi felicit pe colegii mei din cele două companii care își fac datoria corect și responsabil”, se arată pe pagina de Facebook a lui Voicu Ion Mădălin

Tot în această săptămână, am vizitat șantierul din B-dul Prelungirea Ghencea 322-326. Consiliul General al Municipiului...

Publicată de Voicu Ion Valentin pe Vineri, 29 mai 2020

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.