Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Volei feminin: Coordonatoarea croată Lea Deak va juca la Volei Alba Blaj

ziaruldesport.ro
volei feminin

Coordonatoarea croată Lea Deak (23 de ani, 1,78 m) va juca pentru campioana României la volei feminin Volei Alba Blaj, în sezonul 2023/2024, potrivit news.ro.

Lea Deak soseşte la Blaj de la echipa Voléro Zürich, alături de care a câştigat, în sezonul 2021/2022, campionatul şi Cupa Elveţiei. Ea a mai evoluat la echipele croate HAOK Mladost Zagreb şi OK Olimpik Zagreb. În afara trofeelor cucerite cu Voléro Zürich, Lea Deak a mai câştigat, cu Mladost Zagreb, 3 titluri de campioană a Croaţiei şi 3 Cupe ale Croaţiei.
Lea Deak este componentă de bază a naţionalei Croaţiei, locul 1 la FIVB Challenger Cup 2022, medaliată cu argint (2021) şi cu bronz (2022) la European Golden League. În prezent, se pregăteşte cu naţionala ţării sale pentru turneul final al Campionatului European, ce va începe în data de 15 august, Croaţia fiind una dintre adversarele României în Grupa B, găzduită de Italia.
La Volei Alba Blaj, Lea Deak se va reîntâlni cu Paula Partnoi şi Katarina Jović, cele 3 fiind coechipiere la Voléro Zürich.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.