Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Volodimir Zelenski, mesaj impresionant în ziua de Paște: Dă-le forţă celor care, din păcate, nu-şi vor vedea copilul întors de pe front

Telegram
Volodimir Zelenski

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski s-a angajat duminică într-un mesaj difuzat de Paştele ortodox că "răul" nu va putea distruge Ucraina şi s-a rugat pentru o "copilărie, tinereţe şi bătrâneţe fericite" pentru toţi copiii ucraineni, relatează Reuters, potrivit Agerpres

"Credem în continuare în victoria Ucrainei şi suntem convinşi că nu vom fi distruşi de nicio hoardă ori răutate", a spus Zelenski, în mesajul video în care este arătat în faţa celebrei catedrale Sfânta Sofia din Kiev, la exact două luni după lansarea invaziei forţelor ruse.

"Dă-Le fiecărui băiat şi fiecărei fete o copilărie, o tinereţe şi o bătrâneţe fericite, să uite măcar un pic din copilăria îngrozitoare din timpul războiului. (...) Ai grijă de mamele noastre, dă-le putere celor care aşteaptă un fiu sau o fiică să se întoarcă din război, dă-le forţă celor care din păcate nu-şi vor vedea copilul întors de pe front", a spus Zelenski.

Zelenski a răbufnit: critică dur atacul rusesc în timpul sărbătorii de Paște pentru creștinii din Ucraina


Consilierul prezidenţial Mihailo Podoliak a afirmat la rândul său duminică pe Twitter că forţele ruse continuă să bombardeze Mariupolul şi a îndemnat Moscova să accepte un "armistiţiu real de Paşte".

Acesta a cerut totodată stabilirea "imediată" a unui coridor umanitar pentru civili şi organizarea unei runde speciale de negocieri pentru a facilita "schimbul de soldaţi şi civili".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.