Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Volodimir Zelenski: 'Microsoft, Oracle, sunteți fie pentru pace, fie îi susțineți pe ruși să ucidă copii și femei'

Marca
Volodimir Zelenski

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a lansat un apel către companiile de software, duminică, pe Twitter, el cerându-le acestora să nu asigure suport pentru produsele lor în Rusia.

“Acum nu pot exista “jumătăţi” de decizii sau “jumătăţi de măsură”. Există doar negru şi alb, bine sau rău! Sunteţi fie pentru pace, fie îl susţineţi pe cruntul agresor rus să ucidă copii şi femei în Ucraina. Microsoft, Oracle, SAP, nu mai asiguraţi suport pentru produsele voastre în Rusia, opriţi războiul!”, a scris Zelenski.

El le-a mulţumit Meta şi altor platforme care au o poziţie activă în favoarea Ucrainei în contextul războiului. “Războiul nu este doar o confruntare militară pe pământ ucrainean. Este şi o luptă cruntă în spaţiul informaţional. Vreau să mulţumesc Meta şi altor platforme care au o poziţie activă” şi sunt alături de ucraineni.

Zelenski a discutat cu mai mulţi lideri mondiali, duminică, între care şi Klaus Iohannis, şi a postat un mesaj în acest sens: “Am continuat negocierile cu partenerii internaţionali. I-am informat pe preşedintele Slovaciei, Zuzana Caputova şi pe preşedintele României, Klaus Iohannis, despre combaterea agresiunii Rusiei, crimele de război ale Rusiei, în special împotriva civililor. Le-am mulţumit pentru susţinerea oamenilor din Ucraina. S-a discutat şi drumul nostru către Uniunea Europeană”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.