Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Volodimir Zelenski: prin atacul asupra Odesei, Rusia a dovedit lumii întregi că nu se poate purta un dialog

www.facebook.com
tricou zelenski

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat, sâmbătă seară, că forţele armate avansează pas cu pas în regiunea Herson.

Citește și: Nici nu s-a uscat cerneala pe acordul Rusia-Ucraina, că rușii au și bombardat portul de la Marea Neagră

"În primul rând, putem spune acum despre regiunea Herson că forţele armate ale Ucrainei avansează pas cu pas în regiune. Atacul de astăzi cu rachete ruseşti asupra Odesei, în portul nostru, este unul cinic şi a fost şi o lovitură pentru poziţiile politice ale Rusiei însăşi. Dacă cineva din lume ar mai putea spune că este posibil un fel de dialog cu Rusia, este nevoie de un fel de acorduri, atunci asta se întâmplă. Rachetele ruseşti Kalibr de astăzi au distrus însăşi posibilitatea unor astfel de declaraţii. Şi vedem unanimitatea absolută a reacţiei lumii la această grevă. Ocupanţii nu mai pot înşela pe nimeni. Printre altele, în urma acestei lovituri,,a fost avariată şi clădirea Muzeului de Artă Odesa. Rachetele lovesc foarte aproape de obiectivele istorice din Odesa .Această aparentă barbarie rusească ne aduce şi mai aproape de obţinerea armelor de care avem nevoie pentru victoria noastră", a spus Zelensi.

El i-a mulţumit preşedintelui american Joe Biden pentru noul pachet de asistenţă de securitate de 270 de milioane de dolari.

"Va veni ziua în care rachetele îşi vor pierde sensul pentru ocupanţi. Vom face tot ce este necesar pentru a obţine în continuare sisteme moderne şi eficiente de apărare aeriană. Este scopul nostru", a mai spus el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.