Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Volodimir Zelenski și-a vândut celebra jachetă cu 90.000 de lire sterline: Boris Johnson a încurajat licitația de la Londra

citu zelenski

O jachetă emblematică a președintelui ucrainean, Volodimir Zelenski, a fost vândută cu 90.000 de lire sterline la o licitație de strângere de fonduri pentru Ucraina.

Boris Johnson a încurajat licitația pentru renumita jachetă a lui Zelenski la licitația de la Londra, prețul de pornire fiind stabilit la 50.000 de lire sterline, anunță The Mirror.

Boris Johnson a sugerat că jacheta valorează mult mai mult decât prețul de pornire de 50.000 de lire sterline. În cele din urmă, a fost vândută cu 90.000 de lire sterline, scrie mediafax.ro.

Președintele ucrainean, cunoscut și pentru uniformele sale militare verzi, a fost fotografiat îmbrăcat cu jacheta respectivă făcând un tur al Kievului asediat.

De altfel, înainte de licitație, Zelenski a vorbit, prin legătură video, despre „curajosul Boris" care a venit să-l vadă la Kiev.

La licitație au fost scoase și alte obiecte, printre care un cocoș din ceramică primit de Johnson în timpul vizitei sale în capitala Ucrainei, dar și un tur ghidat al Kievului de către primarul orașului și fostul campion de box la categoria grea Vitali Klitschko.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.