Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Volumele scrise de Michelle și Barack Obama vor fi publicate în limba română de editura Litera

barack obama

Volumele scrise de fostul preşedinte al Statelor Unite, Barack Obama, şi de fosta primă doamnă, Michelle Obama, vor fi publicate în limba română de editura Litera, scrie news.ro.

Biografia îndelung aşteptată a lui Michelle Obama, "Povestea mea", va fi publicată prima, data apariţiei fiind stabilită la nivel global pentru 13 noiembrie. Volumul va fi lansat în România în format tipărit şi în format electronic. Titlul în engleză este "Becoming" şi va fi publicat în 25 de limbi.

Detaliile despre cartea fostului preşedinte Barack Obama, inclusiv titlul acesteia, precum şi data publicării, vor fi anunţate ulterior.

În memoriile ei, o operă de o reflexivitate profundă, scrisă într-un stil fermecător, Michelle Obama îi invită pe cititori în lumea sa, făcând o cronică a experienţelor care au format-o, pornind de la copilăria trăită în partea de sud a oraşului Chicago, trecând prin anii în care a fost director executiv şi a trebuit să îmbine responsabilităţile de mamă cu cele profesionale, şi ajungând la anii petrecuţi la cea mai vestită adresă din lume. Descrie cu sinceritate şi cu inteligenţă vie reuşitele şi dezamăgirile, atât din plan public, cât şi din cel personal, relatându-şi povestea aşa cum a trăit-o, folosindu-se de propriile ei cuvinte şi aşa cum doreşte ea. Plină de căldură, de înţelepciune şi de revelaţii, "Povestea mea" este o însumare neobişnuit de intimă ce vine din partea unei femei inimoase şi plină de caracter, care a sfidat necontenit aşteptările - şi a cărei poveste ne inspiră.

Citește și: MCIN - 12 milioane de euro pentru două proiecte de importanță națională în domeniul cultural din România

Citând propria declaraţie a lui Michelle Obama: "Procesul de scriere al acestei cărţi a fost pentru mine unul revelator şi plin de însemnătate. În răstimpul până la publicarea cărţii Becoming în toamna aceasta, sper că şi voi vă veţi gândi la propriile poveşti, şi am încredere că asta vă va ajuta să deveniţi orice doriţi. Poveştile voastre sunt cele pe care le aveţi acum şi pe care le veţi avea mereu şi sunt poveştile pe care trebuie să vi le asumaţi".

La momentul publicării, Michelle Obama va începe un turneu de promovare a cărţii prin Statele Unite şi la nivel mondial, detaliile acestuia urmând să fie anunţate la o dată ulterioară.

Ediţia în limba engleză a cărţii "Povestea mea" va fi publicată în SUA şi Canada de către Crown Publishing Group, o divizie a Penguin Random House, şi în Regatul Unit şi teritoriile British Commonwealth de către Viking/Penguin Random House UK.

Cartea va fi disponibilă în România la precomandă cu preţ special şi din 13 noiembrie în online şi în toate librăriile din ţară la preţul de 49,90 de lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.