Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Voluntar la morga militară a Israelului: Rănile provocate de Hamas victimelor sunt 'mai rele decât Holocaustul'

timesofisrael.com
israel

Un voluntar care lucrează într-o morgă militară în Israel și curăță trupurile soldaților israelieni înainte de a fi îngropați spune că brutalitatea „masacrului inocenților de la Hamas este mai mare decât Holocaustul”, conform DailyMail.

Shari are sarcina sumbră de a scoate cadavrele mutilate din pungile de cadavre care sunt aliniate pe targi la morga bazei militare Shura de lângă Tel Aviv, înainte de a le pregăti cât mai bine pentru înmormântări.

Arhitectul și mama a patru copii a declarat pentru MailOnline: „Am auzit povești despre Auschwitz când eram copil și creșteam în New Jersey. Dar ceea ce am văzut aici cu ochii mei este mai rău decât Holocaustul.

Ea și echipa ei petrec 12 ore pe zi curățând părți ale corpului care le-au fost livrate de ambulanțe. Echipa ei a ajutat până acum la identificarea a 800 de morți.

Shari, care nu vrea să-și dea numele de familie pentru a-și proteja siguranța familiei, identifică în mod oficial orice a mai rămas din rămășițele recuperate pentru a permite familiilor lor să-i îngroape cât mai repede posibil, după cum este obiceiul evreiesc.

„Spălăm cadavrele și le pregătim pentru înmormântare. Încercăm să le aducem demnitate în moarte”, a adăugat ea, „ceea ce le-au făcut aceşti barbari acestor oameni este dincolo de cuvinte”

La aproape două săptămâni de la atacul surpriză din 7 octombrie, ambulanțele continuă să sosească purtând saci de cadavre care conțin rămășițele atât ale civililor israelieni, cât și ale soldaților.

Dr. Shir Kishales a spus: „Dacă vă imaginați cel mai prost film de groază făcut vreodată, atunci realitatea rănilor corpurilor pe care le vedem este mai rea, mult mai rea”.

Dintre cele peste 1.400 de victime ale atacului vicios al Hamas din 7 octombrie, aproximativ 200 au fost mutilate și arse atât de grav încât au putut fi identificate doar prin fișele ADN sau dentare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.