Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Voluntari pentru bătrâni imigranţi din Marea Britanie: Sute de porţii de mâncare sunt împărţite săptămânal

UK Marea Britanie

Mai mulţi voluntari prepară mâncare pentru bătrâni izolaţi din Marea Britanie. Săptămâna trecută voluntarii au livrat peste 400 de porţii de mâncare. Ideea a pornit de la o bucătăreasă care luptă pentru drepturile primilor imigranţi din Caraibe, potrivit AGERPRES.

Lockdown-ul trece mai uşor când ai pe cineva care îţi poartă de grijă. Asta simte, cel puţin, o comunitate de bătrâni imigranţi din Marea Britanie. Mai mulţi voluntari prepară mâncare cu iz caraibean pentru aceştia pe care le-o duc la uşa casei.

Citește și: Denise Rifai atrage atenția lui Klaus Iohannis și Guvernului Cîțu: ‘Precedentul ce s-ar crea e cu mult mai periculos chiar și decât bătaia încasată de români pe 10 august’

„Când livratorii îţi vin la uşă, te salută şi îţi aduc de mâncare, şi asta doar pentru câteva secunde, e bine! Vezi pe cineva nou. Este atât de plăcut să vezi că cineva îţi aduce cadouri!”, spune Sylius Toussaint, unul dintre bătrânii care primesc mâncare.

Săptămâna trecută au fost livrate 400 de porţii de mâncare către aceste persoane.

Totul a pornit de la ideea unei bucătărese pe nume Glenda Andrew, care luptă pentru drepturile primilor imigranţi din Caraibe şi din alte foste colonii britanice care riscă să fie, în prezent, deportaţi.

„Numim asta mâncare sufletească şi normal că te simţi bine. Şi nu doar asta. Nu mai stai toată ziua în bucătărie. Economiseşti timp şi te bucuri de el, mai ales dacă eşti în vârstă”, spune bucătăreasa de la care a pornit ideea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.