Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Voluntarii pentru JO din 2024 au şase săptămâni la dispoziţie pentru a-şi prezenta candidaturile

digisport.ro
jocuri olimpice

Conducerea spectatorilor pe stadioane, însoţirea unui sportiv la un control antidoping sau instalarea blocurilor de start pentru probele de atletism pe pistă vor fi câteva din atribuţiile voluntarilor pentru Jocurile Olimpice de la Paris din 2024, care vor avea la dispoziţie şase săptămâni pentru a-şi trimite candidaturile la Comitetul de organizare, informează AFP, potrivit Agerpres.

Ca şi la capitolul bilete, nu vor fi locuri pentru toţi doritorii. "Vor fi şi decepţii", a avertizat Tony Estanguet, preşedintele Comitetului de organizare.

Aproximativ 45.000 de voluntari, 30.000 pentru Jocurile Olimpice şi 15.000 pentru Jocurile Paralimpice, vor fi prezenţi la Paris din primăvara lui 2024 până în septembrie 2024.

Platforma pentru înscriere va fi deschisă în perioada 22 martie-3 mai. Ultimele ediţii ale Jocurilor Olimpice au generat între 120.000 şi 160.000 de candidaturi, au precizat organizatorii.

Pentru a se putea înscrie, candidatul trebuie să aibă 18 ani împliniţi la 1 ianuarie 2024, să vorbească franceză şi/sau engleză şi să fie disponibil cel puţin zece zile pentru o perioadă, maximum trei luni consecutiv. Aproape 60 la sută din sarcini vor fi dedicate primirii publicului, a presei pentru Jocurile la care se aşteaptă să participe 10 milioane de spectatori.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.