Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Vom avea întâlniri săptămânale, zilnice dacă este nevoie', spune premierul desemnat, Florin Cîțu

Inquam Photos - George Călin
Inquam Florin Cîțu

Premierul desemnat Florin Cîţu a declarat că vor exista întâlniri săptămânale, chiar zilnice dacă este cazul între cei care formează echipa coaliţiei de guvernare. El a adăugat că obiectivele miniştrilor vor fi monitorizate trimestrial şi nu vor mai exista proiecte începute şi nefinalizate, potrivit news.ro.

„Bineînţeles, acest mecanism este facilitate de faptul că în guvern sunt vicepremieri ai celorlalte două formaţiuni. Vom avea întâlniri săptămânale, zilnice dacă este nevoie.

Sunt oameni cu care am lucrat şi înainte foarte bine, deci nu este ceva nou. În acelaşi timp, schimbăm puţin lucrurile. Miniştrii vor avea obiective, începând din această seară, care vor fi monitorizate trimestrial.

Citește și: 'Am adus 300.000 de euro pentru campania din 2009-Situația mea și a soțului permitea', a spus Udrea în fața instanței -A explicat că nu știe nimic despre fapte

Este foarte simplu, prin execuţie bugetară finanţarea fiecărui proiect. Veţi vedea că se pot face şi lucrurile transparent şi să ducem proiectele la final, ala cum ne angajăm din primul moment.

România în ultimii 30 de ani a suferit de această meteahnă cu tot felul de proiecte începute care au rămas nefinalizate. Vom trece la un nou mod de lucru, dar un mod transparent în care toţi ne asumăm răspunderea guvernării”, a afirmat Cîţu, întrebat cum va funcţiona coaliţia de guvernare.

Guvernul Cîţu a primit votul de încredere al Parlamentului. Au fost 260 de voturi „pentru” şi 186 „împotrivă”. Noul Executiv va depune jurământul la Cotroceni, de la ora 20.00, ulterior fiind şi prima şedinţă a Cabinetului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.