Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vor depăși vreodată alte active criptografice Bitcoin în capitalizarea pieței? (analiză)

Stewards Law
bitcoin

Bitcoin a rămas până acum cel mai mare activ criptografic în ceea ce privește capitalizarea de piață de la lansarea sa în 2009. Având în vedere mii de alte criptomonede care au apărut de-a lungul anilor, ar putea vreuna dintre ele să devină vreodată mai mare decât Bitcoin ( BTC ) în termeni de capitalizare de piață?

„Ne aflăm în jumătatea superioară a celei de-a doua reprize a cripto-urilor și chiar acum se pare că BTC va rămâne în top, totuși, așa cum Red Sox s-a destrămat anul acesta, pur și simplu nu știm”, a declarat partenerul executiv al A&C Advisors LLC , Daniel Strachman pentru Cointelegraph. Experiența lui Strachman include decenii de muncă financiară și scrieri de cărți multiple. "Se reduce la reacția pieței și la interesul investitorilor", a adăugat el. „Se vorbește mult despre Eth care depășește BTC și asta este o realitate, dar trebuie să mai jucăm câteva reprize pentru a vedea ce se întâmplă.”

Industria criptografică a cunoscut mai multe cicluri de piață, crescând cu fiecare. CoinMarketCap, care listează activele criptografice în funcție de mărimea capitalului de piață, este o sursă comună de date în industria activelor digitale. Activele criptografice au realizat evaluări masive în dolari. Aproape toate activele criptografice din primele 100 de pe CoinMarketCap poartă evaluări de peste 1 miliard de dolari - un semn al creșterii și semnificației industriei criptografice.

Tehnologia s-a dezvoltat semnificativ de la înființarea bitcoin în urmă cu peste un deceniu. Discuțiile și comentariile referitoare la un „flippening” - lingo-ul industriei pentru o altă criptomonedă care depășește BTC în capitalizarea pieței - au apărut din când în când . Ce ar putea determina un alt activ criptografic să depășească Bitcoin în capitalizarea pieței?

„Utilitatea pe piață și adoptarea și dobânda investitorilor este ceea ce va determina un activ criptografic sau poate două să depășească BTC”, a spus Strachman.

Bitcoin a câștigat importanță în ochiul principal. Activul are o ofertă fixă ​​și relativ redusă, precum și o urmărie loială în industria criptografică, în special în rândul unei mulțimi numite „maximaliste Bitcoin”, care văd în esență BTC ca fiind singura criptă care va reuși pe termen lung, informează cointelegraph.com

„Piața criptografică este o clasă de active care este aici pentru a rămâne”, a spus Strachman când a fost întrebat cu privire la probabilitatea (sau lipsa acestuia) de a se răsturna BTC și semnificația unui astfel de eveniment. El a adăugat:

„Nu dispare. Dacă un activ criptografic îl depășește pe BTC, acesta va fi din cauza forțelor pieței atât a interesului investitorului, cât și a utilității pieței. Dacă vă uitați la primele cinci companii în funcție de capitalizarea pieței în 1980, acestea erau Exxon, GM, Mobil Ford și Texaco, astăzi sunt Apple, Microsoft, Google, Saudi Aramco și Amazon - lucrurile se schimbă și asta este în regulă, pentru că așa este gratuit piețele globale funcționează. ”

Probabilitatea unei flippening rămâne dificil de cuantificat, deși discuțiile din ultimii ani au pus sub semnul întrebării Ethereum ( ETH ) ca potențial candidat .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.