Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vrăjitoarea Sidonia rupe tăcerea: 'Le-am spus băieților că acolo este văgăuna diavolului și a răului!'

sidonia

Cei trei băieți ai vrăjitoarei Sidonia au fost arestați după ce, în noaptea de sâmbătă spre duminică, au ucis cu macetele un bărbat de 41 de ani la ptrecerea cu vedete de la Hotel Belmont din Padina, Dâmbovița. Vrăjitoarea Sidonia susține că băieții ei au acționat în legitimă apărare și, de fapt, bărbatul ucis a fost cel care a lovit și care i-a provocat. De asemenea, vrăjitoarea Sidonia arată că le-a spus băieților să nu meargă la respectiva petrecere pentru că acolo ”este văgăuna răului și a diavolului”.

"Suntem şocaţi, sunt terminată, sunt foarte şocată, nu putem să ne revenim din starea respectivă.

Au trecut poate 3-4 zile din ziua respectivă. Au plecat copiii mei, să se ducă să se distreze la un club de acolo şi acel om, de la acea dedicaţie pe care a dat-o, unde se distrau şi beau şi mâncau la masă, fără să deranjeze pe nimeni, fără să aibă legătura cu nimeni, acel om s-a dus şi s-a pronunţat singur la masă.

Şi a început să-mi lovească copiii. Un om de 150 de kg şi aproape 2 metri l-a lovit pe copil, l-a pus jos şi acolo a vrut să-i taie beregata, să-i ia gâtul pur şi simplu.

Se vede, domnilor, clar cum şi-a pus mâinile în faţă ca să se apere.

De la ce? Tăiase două sticle, voia să-l distrugă, să-l nenorocească. Acest om ne-a distrus copiii, ne-a distrus familia.

Copiii mei nu sunt criminali, copiii mei nu sunt infractori, nu sunt drogaţi, n-au omorât pe nimeni, n-au făcut rău la nimeni. Nu s-au dus pe scandal cu nimeni, s-au dus să se distreze, atât", a spus vrăjitoarea Sidonia, la Antena 3 CNN.

A prevăzut tragedia

Mama celor trei băieți susține că a prevăzut tragedia, dar îl acuză pe bărbatul ucis că ”mi-a nenorocit familia”.

"Am avertizat copiii, să ştiţi. N-am ştiut că vor merge în acel loc. I-am avertizat pe copii să aibă grijă, că este un loc blestemat. Este văgăuna răului şi a diavolului acolo.

Eu îi transmit condoleanţe acestei femei, îmi pare foarte rău de ce s-a întâmplat, dar acest om pur şi simplu mi-a nenorocit casa şi copiii şi familia. Nu se poate aşa ceva.

Un om atât de mare, un om la vârsta lui să vină să-şi coboare mintea la copiii mei. La ce? Că se distrau, se plimbau ca tinerii şi ascultau muzică, n-au făcut nimic de rău la nimeni şi n-au deranjat pe nimeni.

Pur şi simplu s-au trezit de la acest om atacaţi, copiii s-au apărat şi ei cum au putut, că nu ştim cauza până ce n-o aflăm şi să luăm şi noi mai multe informaţii", a continuat vrăjitoarea Sidonia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.