Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vrancea: Aproximativ 30.000 de persoane imunizate cu ambele doze de vaccin în centrele amenajate în judeţ

South China Morning Post
vaccin

Aproximativ 30.000 de persoane au fost imunizate cu ambele doze de vaccin în centrele amenajate în judeţ de la începutul campaniei de vaccinare împotriva COVID-19 şi până în prezent, iar peste 46.000 de persoane au primit prima doză, a informat, marţi, Prefectura Vrancea.

Astfel, la nivelul judeţului Vrancea au fost administrate 75.986 de doze, dintre care 57.882 doze de vaccin Pfizer, 12.218 doze de vaccin Moderna şi 5.886 doze de vaccin AstraZeneca. S-au vaccinat cu prima doză 46.564 de persoane, în timp ce 29.422 dintre acestea au făcut şi rapelul.

La finalul săptămânii trecute, în cadrul maratonului vaccinării care s-a desfăşurat la Focşani, în perioada 29 aprilie - 1 mai, în parcarea unui centru comercial, s-au vaccinat 386 de persoane.

La nivelul judeţului Vrancea, vaccinarea populaţiei civile se face la Dispensarul Sud Focşani, Casa Armatei Focşani, la Spitalul de Boli Cronice Panciu, la Casa Armatei Focşani, Sala de Sport a Colegiului Naţional Pedagogic Focşani, la Sala de Sport Suraia, Sala de Sport Dumitreşti, Sala de Sport Odobeşti şi Spitalul Adjud.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.