Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vrea să fie ministrul Economiei după ce a fost acuzat că a `distrus` Poșta Română. RAPORT incendiar

stiripesurse.ro
raport posta

STIRIPESURSE.RO a publicat în toamna acestui an mai multe materiale referitoare la Poșta Română, o instituție devalizată constant după 1989 așa cum au dovedit-o deja prin obținerea de condamnări definitive și irevocabile procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA). Acum unul din cei care a fost acuzat și dovedit prin documente oficiale că ar avea o mare contribuție la situația deplorabilă a Poștei Române a fost propus pentru conducerea Ministerului Economiei.

Vezi și: Ghiţă aruncă justiţia în aer: Înregistrare din biroul lui Traian Băsescu/ VIDEO

Vezi și: Bizară preocupare! Ce mit celebru a dărâmat un deputat

Noi vă prezentăm un Raport OFICIAL de la Ministerul Comunicațiilor și pentru Societatea Informațională, minister în subordinea căruia este Poșta Română. Este vorba de un Raport masiv al Compartimentului de Control al ministerului chiar de la sfârșitul anului trecut (finanlizat și depus în 21.10.2016) care arată cum sub conducerea lui Alexandru Petrescu, fost șef al PSD Diaspora, Poșta Română a ajuns pe butuci.

Raportul Oficial (VEZI MAI JOS ÎN FORMAT pdf) arată proporțiile jafului de la Poștă. Bani cheltuiți aiurea, contracte date cu dedicație, achiziții dubioase la prețuri exorbitante, dar și beneficii de milioane pentru președintele instituției și subordonații săi în baza unor contracte de performanță în timp ce Poșta Română e la un pas să închidă porțile. În timpul ăsta muncitorii erau aproape săptămânal în stradă clamându-și drepturile, iar serviciile oferite de firmă au fost abandonate de tot mai mulți români.

RAPORTUL MINISTERULUI COMUNICAȚIILE INTEGRAL (pdf)

În aceste condiții nu e de mirare că sunt chiar colegi de partid care susțin că omul nu are ce căuta în fruntea acestui minister: ”A pus pe butuci, a distrus o companie fanion a României și acum a fost pus să continue așa cu tot ce a mai rămas din economia națională? E o mega-prostie să pui un astfel de om acolo. Cred că singura explicație e că a fost pus direct de Grindeanu, că erau frați când el era ministru la Comunicații”, ne-a spus un lider PSD sub protecția anonimatului.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.