Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vreme neobișnuită în toată țară. ATENȚIE: Unde va ploua în următoarele ore

caldura

Vremea va fi în cursul zilei de joi neobişnuit de caldă, iar după prânz vor fi ploi, mai ales în jumătatea nordică a ţării. Maximele pleacă de la 18 grade pe litoral şi ajung la 31 de grade în Lunca Dunării, informează Pro TV.

In Dobrogea şi Bărăgan avem vreme de vară în continuare, temperaturi cu vreo două grade mai ridicate decât miercuri şi cer senin în cea mai mare parte a zilei. Pe seara e posibil să apară ceva nori de ploaie, în special la malul mării.

In Moldova sudică şi în nordul Munteniei va fi nefiresc de cald pentru sfârşit de aprilie. Maximele urcă spre 30 de grade. Va fi vreme frumoasă şi cu totul întâmplător s-ar putea să vină o răpăială în orele serii.

Vezi și: Cercetătorii ne dau speranțe: Planta care te face mai DEȘTEPT

În nordul Moldovei şi în Bucovina rămânem cu vremea foarte caldă, dar creşte instabilitatea şi după-amiază vin averse, cu descărcări electrice, răbufniri ale vântului, poate şi grindină.

Se anunţă ploi de vară şi în nordul Transilvaniei şi în Maramureş. Norii se înmulţesc şi vor aduce averse zdravene, torenţiale, în special după prânz. Temperaturile se menţin ridicate şi ajung pe la 24, 25 de grade.

După-amiaza aduce averse şi în ţinuturile vestice, mai ales pe la munte. În rest avem soare, atmosferă plăcută şi cu mult mai caldă decât în mod normal.

În zona Transilvaniei se anunţă încă o zi cu temperaturi nefiresc de mari pentru această perioadă. După prânz instabilitatea creşte şi apar averse torenţiale, descărcări electrice şi căderi de grindină.

În Oltenia avem soare şi atmosfera de vară. Şansele de ploaie sunt aproape inexistente, iar temperaturile ajung la 30 de grade.

Si în sudul ţării prindem vreme frumoasă, cer curat şi câţiva nori la apropierea serii. E puţin probabil să plouă şi se face mai cald ca miercuri. Maximele ajung pe la 31 de grade în Lunca Dunării.

În Bucureşti: soare, atmosfera de vară şi ceva nori mai pe seară şi la noapte. Şansele de ploaie sunt destul de slabe. Va fi foarte cald pentru acest moment al anului: la amiază vor atinge 30 grade.

Vezi și: Tu îţi monitorizezi tensiunea? Efectele devastatoare ale hipertensiunii netratate

Prognoza meteo pentru urmatoarele zile in Romania:

Avem altă zi de vară, cu mult soare, ploi zgomotoase târziu după prânz şi temperaturi de până la 31 de grade în sudul extrem.

Vineri se răcoreşte în majoritatea zonelor şi temperaturile se apropie de normal. Scăderea este una de vreo 5, 6 grade în jumătatea nordică, însă prin sud şi sud-est persista vremea caldă. Atmosfera se anunţă plăcută, deşi apar ceva condiţii de ploaie în sud, est şi centru, iar vântul va fi mai activ în ţinuturile estice.

Sâmbătă se încălzeşte din nou, vremea va fi în general frumoasă, chiar dacă după prânz apar ploi de vara prin vest şi sud-vest. Vântul rămâne activ în Moldova şi la munte, dar se porneşte şi prin zona Banatului.

Soare şi neobişnuit de cald prindem şi duminică. Din a doua parte a zilei revin condiţiile de averse în vest, nord-vest şi la munte. Vântul va fi destul de nervos, iar termometrele vor arăta 19 grade pe litoral şi 28 de grade în sud.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.