Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vremea rea face în continuare probleme - Personalul feroviar intervine pe două secţii pentru tăierea copacilor căzuţi şi remedierea deranjamentelor

www.adevarul.ro
iarnă, frig, viscol, zăpadă

Personalul feroviar intervine, luni dimineaţa, pe secţiile Valea Mărului - Câineni şi Valea Sadului - Livezeni pentru tăierea copacilor căzuţi în gabarit şi pentru remedierea deranjamentelor la linia de contact şi repunerea sub tensiune, informează CFR SA, conform Agerpres.

Între staţiile Valea Mărului şi Câineni, personalul feroviar intervine pentru tăierea copacilor căzuţi în gabarit şi eliberarea liniei. În acest moment, trenul IR 1722, care circulă pe relaţia Sibiu - Caracal, staţionează temporar, pe perioada intervenţiei, în Valea Mărului.

Se acţionează cu drezine şi personal de specialitate pe intervalul de staţii Valea Sadului - Livezeni pentru remedierea deranjamentelor înregistrate la linia de contact şi repunerea sub tensiune, însă trenurile care au trasat graficul de circulaţie prin această zonă circulă pe rute ocolitoare.

"Pe toate celelalte secţii CF de pe întreaga reţea feroviară se circulă în condiţii de iarnă, însă fără probleme majore în trafic. În continuare, echipele feroviare fac verificări permanente pe toate secţiile de cale ferată de pe raza judeţelor aflate sub incidenţa celor două coduri de vreme nefavorabilă, iar pe segmentele unde situaţia o impune se va interveni operativ cu personal şi utilaje, astfel încât să menţinem operaţional traficul pe toate magistralele", se arată în comunicatul CFR SA, companie care administrează infrastructura feroviară publică.

Circulaţia mai multor trenuri de călători a fost afectată, duminică, în urma deranjamentelor înregistrate la sistemul de alimentare cu energie electrică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.