Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Walter Zenga ar fi dispus să o preia pe FCU Craiova. Ce condiție pune

prosport.ro
zenga

Adrian Mititelu a negociat cu Walter Zenga pentru înlocuirea lui Marius Croitoru, informează gsp.ro. Fostul portar i-a spus patronului că avea informații despre „turnătoria” cu care preparatorul fizic a subminat munca altor tehnicieni și a cerut ca el să fie dat afară, o condiție pe care proprietarul lui FCU Craiova nu a acceptat-o.

Adrian Mititelu încă nu a găsit un înlocuitor pentru Marius Croitoru și tot mai caută. Șeful staff-ului tehnic este, deocamdată, Florin Drăgan, unul dintre secunzii tehnicianului demis.

Proprietarul clubului e conștient că nu va putea continua fără un antrenor principal până la finalul campionatului și negociază posibile soluții. El a tratat recent și cu Walter Zenga, liber de contract din 2020, când a fost demis de la Cagliari.

Walter Zenga: „Vin la FCU Craiova doar dacă pleacă el!”

Au existat negocieri și în privința salariului pe care urma să-l aibă fostul portar legendar al Interului și al Italiei. Era o diferență între sume, dar nu era vorba despre ceva imposibil de soluționat. Colaborarea a devenit imposibilă atunci când Zenga a pus o condiție: printre asistenții lui să nu se afle preparatorul fizic Dan Vasilică.

Înainte să avanseze tratativele cu Mititelu, Walter Zenga a cules informații despre FCU Craiova de la oamenii pe care îi mai cunoaște în fotbalul românesc.

El a aflat că toți tehnicienii trecuți recent prin Bănie au bănuit, după plecarea de acolo, că Vasilică „îi lucrase" ca să forțeze demiterea lor. Walter Zenga i-a transmis și lui Mititelu datele acestea, ca să-i explice de ce voia să schimbe preparatorul fizic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.