Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Walter Zenga și soția sa, Raluca, cu 22 de ani mai tânără, divorțează: 'Nu o mai recunosc deloc pe femeia care mi-a stat alături timp de 14 ani de căsnicie'

Profimedia
walter zenga raluca

Walter Zenga, 60 de ani, a confirmat informaţiile că el şi Raluca, 38 de ani, au luat decizia să divorţeze. Fostul antrenor al Stelei, al lui Dinamo şi al celor de la FC Naţional, printre altele, a confirmat depunerea actelor de separare la Dubai, acolo unde cei doi au reşedinţa.

S-au cunoscut la Bucureşti, în urmă cu 17 ani, atunci când fostul mare internaţional italian venise să antreneze echipa FC Naţional. S-au căsătorit în 2005 şi împreună au doi copii, pe Samira Valentina şi pe Nicolo. Walter mai are doi copii din prima căsnicie, pe Andrea şi pe Jacopo, potrivit digisport.ro.

Citește și: S-a descoperit un nou tratament împotriva Covid-19: compania farmaceutică a cerut autorizarea de URGENȚĂ

Ultima echipă antrenată de Zenga este Cagliari, cu care a semnat chiar înaintea pandemiei şi de care s-a despărţit la finalul sezonului din Serie A.

Walter Zenga şi Raluca divorţează după 14 ani de căsnicie

„Ceea ce a apărut în ultimele zile în mass-media, cu privire la divorțul familiei Zenga, este adevărat! Nu mi-aș fi dorit ca eu și soția mea să ajungem în acest punct, însă viața este plină de surprize! Voi confirma acum, aici, pentru a nu lasă loc de alte interpretări!

Citește și: A rupt o carte de 250 de milioane de euro pentru că a crezut că este falsă

Eu și soția mea Raluca nu mai formăm un cuplu de ceva timp, din păcate relațiile dintre noi s-au răcit, atât datorită distanței dintre noi, creată și din cauza jobului meu de antrenor, dar și pentru că nu o mai recunosc deloc pe femeia care mi-a stat alături timp de 14 ani de căsnicie!

Soția mea este schimbată radical. A decis să o ia pe un alt drum, pe care va merge singură de-acum încolo. Libertatea pe care i-am oferit-o mereu s-a întors cumva împotriva noastră. Din respect pentru copiii noștri, nu vă pot oferi prea multe detalii, cu atât mai mult cu cât am depus deja actele pentru divorț la Curtea de Apel din Dubai”, a scris Zenga pe contul său de Instagram.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.