Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Washington Post dezvăluie de ce nu e pus sub acuzare Donald Trump în ancheta privind Rusia: Ce a anunțat procurorul special

donald trump suparat

Preşedintele american, Donald Trump, este cercetat de echipa procurorului special Robert Mueller, însă fără să fie pus sub acuzare, a afirmat marţi cotidianul Washington Post, citând surse anonime, relatează AFP.

Robert Mueller este însărcinat să stabilească dacă a avut loc vreo înţelegere secretă între echipa lui Trump şi Rusia în timpul campaniei pentru alegerile prezidenţiale din 2016.

Citește și: ATAC ARMAT la sediul YouTube: Mai multe victime / VIDEO

Donald Trump denunţă această anchetă ca fiind o "vânătoare de vrăjitoare" îndreptată împotriva lui. Moscova dezminte orice implicare a autorităţilor ruse în campania americană.

Washington Post, care se referă la trei surse neidentificate, a scris că procurorul Mueller îl consideră pe Donald Trump ca un subiect al anchetei sale, ceea ce înseamnă că nu are niciun indiciu pentru a-l pune sub acuzare.

Potrivit aceloraşi surse, Mueller le-a spus avocaţilor preşedintelui că pregăteşte un raport asupra acţiunilor lui Trump şi unei posibile obstrucţionări a justiţiei din partea sa.

Citește și: SUA și Turcia se pregătesc de RĂZBOI: Turcii vor ataca un oraș în care americanii ridică două baze militare

Fost director al FBI şi fost procuror federal, Mueller a fost numit în mai 2017 pentru a ancheta asupra unei eventuale înţelegeri secrete între echipa de campanie a lui Trump şi autorităţile ruse, anunță Agerpres.

Serviciile americane de informaţii consideră că preşedintele rus, Vladimir Putin, în persoană s-a aflat în spatele pirateriei cibernetice şi campaniei de dezinformare vizând să perturbe alegerile prezidenţiale din SUA şi să crească şansele lui Donald Trump de a le câştiga.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.