Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Watford a semnat un precontract cu Pape Gueye, mijlocaşul echipei franceze Le Havre

Clubul englez de fotbal Watford a anunţat miercuri că a semnat un precontract cu Pape Gueye, mijlocaşul echipei franceze Le Havre, acesta urmând să se alăture grupării din Premier League pe 1 iulie, scrie Reuters.

Gueye se afla la final de contract cu Le Havre, echipă din al doilea eşalon valoric francez, pentru care a jucat două sezoane, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Statistică RUȘINOASĂ: Eurostat anunță că România e CAMPIOANĂ la accidente de muncă și angajați MORȚI în câmpul muncii

Mijlocaşul în vârstă de 21 de ani a reprezentat Franţa la Under-18 şi Under-19, el evoluând pentru Le Havre de 25 de ori în actualul sezon.

"Sezonul 2019-2020 în sporturile profesioniste, mai ales cel de fotbal, nu va putea fi reluat", a anunţat marţi premierul francez Edouard Philippe, într-un discurs la Adunarea Naţională, dând o lovitură diferitelor campionate întrerupte la mijlocul lui martie din cauza pandemiei de coronavirus.

Citește și: VIDEO 'Avem obligația să apărăm Constituția' - A început ședința Senatului în care se dezbate autonomia Ținutului Secuiesc

"S-a terminat pentru Ligue 1 şi pentru Ligue 2, dar şi pentru National (campionatul de amatori - n. red.) şi pentru fete. Cele patru campionate sunt încheiate", a declarat preşedintele Federaţiei franceze de fotbal, Noel Le Graet, într-un interviu acordat miercuri cotidianului sportiv din Hexagon.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.