Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Wayne Rooney, FABULOS la 33 de ani: gol de poveste înscris de la 60 de metri de poartă/VIDEO

Wayne Rooney (33 de ani) a înscris un gol extraordinar, joi, în meciul echipei sale, DC United, contra celor de la Orlando City, scor 1-0, din campionatul nord-american de fotbal.

Citește și: Situaţie tensionată la ÎCCJ: Presiuni asupra judecătorului care trebuie să decidă redeschiderea dosarului unui membru CSM (surse)

Fostul jucător de la Manchester United şi Everton l-a văzut ieşit din poartă pe portarul oaspeţilor şi a decis să şuteze din propria jumătate. Mingea l-a depăşit pe Brian Rowe, iar Rooney a reuşit unul dintre cele mai spectaculoase goluri din cariera sa, informează Mediafax.

A fost unicul gol al partidei de la Washington, DC United obţinând victoria. Echipa lui Rooney ocupă locul trei în Conferinţa de Est, cu 30 de puncte acumulate în 18 partide.

Wayne Rooney evoluează din iulie 2018 la DC United, pentru care a înscris deja 22 de goluri în 39 de apariţii. În acest sezon, acesta a înscris de 10 ori în 18 meciuri.

Englezul a fost unul dintre jucătorii emblematici ai lui Manchester United, atacantul evoluând în 559 de meciuri şi reuşind 253 de goluri. Rooney şi-a trecut în cont numeroase trofee, precum Liga Campionilor şi de cinci ori titlul în Premier League.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.