Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Webinare gratuite pentru cadrele didactice, pentru îmbunătățirea competențelor digitale și a predării interactive

webinar

Cadrele didactice care vor să își perfecționeze competențele digitale, o pot face participând la o serie de webinare gratuite, la noua ediție WEBDIDACTICA.

Organizate de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, webinarele se desfășoară în perioada 14-18 iunie, iar înscrierile se fac între 3 și 13 iunie, prin completarea unui formular pe www.fundatiadanvoiculescu.ro.

Participarea la aceste webinare este gratuită, iar cadrele didactice înscrise în program vor primi un certificat de participare.

Partenerii ediției a IV-a WEBDIDACTICA sunt: Academia de Inovare și Schimbare prin Educație Fischer Enghlish HUB, Greco România, MGT Educațional și WACOM.

Cadrele didactice vor învăța să se adapteze la metodele de predare moderne și interactive, utilizând o serie de dispozitive digitale, precum tabletele și monitoarele interactive.

Totodată, ultimul webinar este dedicat unei lecții demonstrative de utilizare a unei aplicații de e-learning, susținut de profesorul Adrian Mehedinți, care este unul dintre cei doi profesori români care au participat, timp de o săptămână, la un program de instruire în Centrul Educațional NASA, din Alabama, unde au învățat metode noi, mai atractive pentru elevi, de predare a fizicii și astronauticii.

”Utilizez permanent în activitatea didactică platforma de e-learning mozaLearn și aplicația mozaBook dedicată profesorilor pentru ecrane digitale. Sunt pasionat de aspectele interdisciplinare ale fizicii și de tehnicile didactice inovatoare, materializate în integrarea cunoștințelor de astronomie și astrofizică în lectiile de fizică, folosirea activităților STEM (învățate în urma participării în anul 2014 la Honeywell Space Academy - Huntsville Alabama) tehnici experimentale dedicate abordării practice a fizicii”, a declarat Prof. Adrian Mehedinți.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.