Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

WhatsApp aduce schimbarea: o funcție nouă care-ți simplifică viața

theghanareport.com
WhatsApp

Populara aplicație WhatsApp a introdus recent o funcție nouă care le permite utilizatorilor să evidențieze mai multe mesaje în conversații. Până acum, utilizatorii puteau evidenția doar un singur mesaj într-o conversație, dar acest lucru s-a schimbat.

Mark Zuckerberg, directorul executiv al Meta, și Will Cathcart, șeful WhatsApp, au anunțat că utilizatorii pot evidenția acum până la trei mesaje în conversațiile individuale și de grup. Această nouă funcție le permite utilizatorilor să evidențieze diferite tipuri de mesaje, cum ar fi text, imagini și sondaje.

Pentru a evidenția un mesaj, utilizatorii pot apăsa lung pe acesta, pot selecta „Attach” din meniu și pot alege durata de evidențiere. În mod implicit, mesajele vor fi evidențiate timp de șapte zile, dar pot fi evidențiate și pentru 24 de ore sau 30 de zile.

Odată ce perioada de evidențiere se încheie, mesajul va fi șters din evidențiere, cu excepția cazului în care este șters manual. Utilizatorii pot face clic pe un mesaj evidențiat pentru a vizualiza întregul mesaj în cadrul conversației.

Cum stau lucrurile în conversațiile de grup

În conversațiile de grup, administratorii de grup pot permite membrilor să evidențieze mesaje, iar toți membrii vor fi notificați atunci când un mesaj este evidențiat.

Cu toate acestea, noii membri ai grupului care se alătură după ce un mesaj este evidențiat nu îl vor vedea, iar cei care nu au istoricul conversației sau au șters mesajul înainte de a fi evidențiat nu îl vor putea, de asemenea, vizualiza, scrie incredibilia.ro.

În plus, WhatsApp testează o nouă funcție care le va permite utilizatorilor să convertească mesajele vocale în text. Acest proces de conversie are loc local pe dispozitiv și nu necesită stocare în cloud. Lansarea oficială a acestei funcții este iminentă pentru toate platformele.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.