Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Will Arnett, care asigură vocea supereroului în Lego Batman Movie, spune că rolul l-a epuizat

cnbc.com
batman

Actorul și comicul Will Arnett care asigură vocea personajului Batman în "The Lego Batman Movie" spune că rolul a avut urmări profunde asupra corzilor sale vocale după lungile sesiuni de înregistrare a binecunoscutei voci grave a supereroului de benzi desenate, relatează luni Reuters.

Filmul de animație de aventuri care prezintă o lume formată din cuburile colorate de Lego reia aventurile lui Batman/Bruce Wayne din filmul din 2014, "The Lego movie". "Din punct de vedere vocal, fizic, a fost greu. După ore de înregistrări, ești destul de epuizat. Pentru că nu este ceva grozav să vorbești în continuu", a declarat actorul într-un interviu pentru Reuters. Cu un buget de producție de 60 de milioane de dolari, "The Lego Movie" a avut încasări de 469 de milioane de dolari în întreaga lume, potrivit site-ului Box Office Mojo.

În "The Lego Batman Movie", solitudinea personajului este un aspect asupra căruia se concentrează mare parte din umorul filmului. "Este milionar, este chipeș, are o casă minunată și are toate aceste gadget-uri grozave — de ce este atât de supărat? Ne-a făcut să râdem, pentru că ne gândeam: 'Ce anume din viața lui îl face să se simtă incomplet, ar trebui să ne concentrăm asupra acestui lucru'", a spus Arnett, conform Agerpres. Producția "The Lego Batman Movie" va fi lansată în cinematografele din toată lumea la 8 februarie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.