Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

William De Amorim va fi împrumutat pentru următorul sezon la Apollon Limassol

ziuanews.ro
William De Amorim

William De Amorim (26 de ani) va fi împrumutat pentru următorul sezon la Apollon Limassol, conform site-ului cipriot athlitiki.com, citat de Libertatea. Brazilianul care în sezonul trecut a evoluat pentru Kayserispor nu mai era dorit la echipă de Gigi Becali, scrie Mediafax.

Formaţia la care a evoluat şi Jakolis în stagiunea precedentă va putea să-i prelungească împrumutul la finalul sezonului 2018/2019 pentru încă un sezon, confom sursei citate. Kayserispor a refuzat să-l cumpere definitiv pe De Amorim la finalul sezonului trecut, astfel că brazilianul trecut şi pe la Astra a fost nevoit să revină la FCSB, chiar dacă era mai mereu criticat public de Becali.

"De Amorim nu are valoare. El e băiat talentat, dar nu poate juca la nivel înalt. Corpul lui nu îi permite să evolueze la echipe mari. I se uzează pinioanele când îl bagi la antrenamente", a spus Becali în trecut, pentru Digi Sport.

Citește și: Ilie Dumitrescu, personajul principal într-un material realizat de New York Times

Apollon Limassol a terminat pe locul 2 sezonul trecut, astfel că va evolua în preliminariile Ligii Europa. Campioană în Cipru a fost APOEL, formaţia care a eliminat-o pe Viitorul în turul III preliminar al Ligii Campionilor, în urmă cu un an.

Până acum, FCSB s-a mai despărţit de Găman, Stăncioiu, Artur Jorge, Vlad Achim, Mihalcea, Larie şi Budescu, în timp ce Alibec şi Gnohere au şanse mari să plece în Rusia, respectiv Arabia Saudită.

750.000 de euro e cota lui De Amorim, care a marcat patru goluri şi a oferit zece pase decisive în cele 53 de meciuri jucate în tricoul FCSB.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.