Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Wizz Air, anunț de ULTIMĂ CLIPĂ pentru clienți, după ce un avion s-a PRĂBUȘIT în Iran

newsair.ro
wizz air

Pe fondul evenimentelor din Orientul Mijlociu, Wizz Air nu are încă niciun zbor anulat către Dubai și nicio schimbare în orarul de zbor, însă compania ia în calcul luarea oricărei măsuri în privința zborurilor către această destinație, spun reprezentanții companiei, într-un comunicat remis miercuri, conform Mediafax.

https://www.stiripesurse.ro/record-dupa-ce-a-revoltat-profesorii-guvernul-orban-isi-pune-si-elevii-in-cap-somatie-pentru-schimbarea-structurii-anului-scolar

„Wizz Air dorește să își informeze pasagerii că monitorizează și evaluează constant evenimentele curente din Orientul Mijlociu și este în contact cu autoritățile relevante. Până în acest moment nu au existat zboruri anulate, însă situația din regiune este schimbătoare, iar dacă va fi nevoie, compania, ca de fiecare dată, va lua toate măsurile necesare pentru a menține siguranța pasagerilor, echipajelor, și aeronavelor de pe zborurile operate către Dubai. Dacă va exista orice schimbare în programul de zbor al companiei ca urmare a unor evenimente viitoare din regiune, pasagerii afectați vor fi informați prin e-mail și sms”, potrivit companiei.

Un avion Boeing 737 - 800 al unei companii ucrainene, cu 180 de persoane la bord, s-a prăbușit miercuri dimineață, la scurt timp după decolarea de pe aeroportul Imam Khomeini din Teheran, aparent din cauza unor probleme tehnice. Mai multe linii aeriene au anunțat că evită spațiul aerian al Iranului și Irakului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.