Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Wizz Air lansează cursa aeriană Craiova - Bruxelles. Când va avea loc primul zbor

newsair.ro
wizz air

O cursă aeriană care leagă Craiova de Bruxelles a fost anunțată de compania Wizz Air, primul zbor pe această rută urmând să aibă loc pe 15 decembrie. Cursele vor fi operate în două zile ale săptămânii, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanților companiei Wizz Air, noua rută de la Craiova spre Bruxelles Charleroi (Belgia) este una dintre cele 11 noi anunțate astăzi în întreaga rețea extinsă a Wizz Air.

Noua cursă va fi operată de două ori pe săptămână, marțea și sâmbăta, începând cu data de 15 decembrie, prețul unui bilet pornind de la 69 de lei.

Bubuie scandalul la Spitalul Universitar: 'Au fost amenințări să nu ieșim în stradă că vom fi dați afară'. Se cere demisia managerului

”În primele șapte luni ale anului 2018, Wizz a transportat peste 4,5 milioane de pasageri pe rutele sale cu tarife reduse din România, cu 13% mai mult decât în aceeași perioadă a anului precedent, și peste 260.000 de pasageri de la și spre Craiova. În prima parte a anului, Wizz Air a atins un indicator important la Craiova, depășind 1 milion de pasageri transportați de la începerea operațiunilor, iar până la finalul lunii iulie aproape 1,2 milioane de pasageri au călătorit cu Wizz de la Craiova. Subliniind angajamentul față de țara noastră, compania aeriană și-a extins semnificativ operațiunile în România, cu patru noi aeronave alocate bazelor sale și a anunțat în acest an 25 de noi rute către și din România. Wizz oferă acum 144 de rute către 22 de țări de pe 10 aeroporturi din România, sprijinind mai mult de 5.300 de locuri de muncă locale în industria aviației, transporturilor, hotelieră și turismului și va avea 9.400.000 de locuri la vânzare în 2019, cu 8% mai mult decât anul trecut. Astăzi, Wizz Air anunță extinderea rețelei sale din Europa și dincolo de aceasta cu 11 noi rute. Pasagerii Wizz care caută oportunități de călătorie interesante pot explora acum 17 destinații noi în 13 țări. Incluzând noile rute anunțate astăzi, Wizz adaugă peste 125 de noi rute în 2018 și peste 700 de zboruri săptămânale suplimentare pe serviciile existente, prin intermediul rețelei sale extinse și diversificate care acoperă 44 de țări”, anunță compania într-un comunicat de presă.

Conform acestuia, cele 11 rute noi anunțate azi sunt: Budapesta – Doncaster Sheffield; Craiova – Bruxelles Charleroi; Tirana – Dortmund; Vilnius – Lviv; Pristina – Mulhouse; Pristina – Dortmund; Pristina – Memmingen; Varșovia – Vienna; Gdansk – Kharkiv; Wroclaw – Kharkiv și Lviv – Bratislava.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.