Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Wolfsburg vrea să conteste excluderea din Cupa Germaniei

news.ro
wolfsburg-kiel

Clubul de fotbal VfL Wolfsburg a indicat că studiază mai multe opţiuni pentru a contesta eliminarea sa la masa verde din Cupa Germaniei, după ce antrenorul Mark van Bommel a efectuat şase schimbări în locul celor cinci autorizate, în meciul din primul tur al competiţiei, de la începutul acestei luni, contra unei echipe de divizia a patra, transmite AFP.

"Suntem dezamăgiţi şi am fi preferat alt deznodământ. Nu suntem de acord cu decizia şi verificăm recursurile posibile", a declarat într-un comunicat Tim Schumacher, unul dintre oficialii clubului, care va juca în acest sezon în Liga Campionilor, informează Agerpres.

Pe 8 august, Wolfsburg a avut nevoie de prelungiri ca s-o învingă cu 3-1 pe Preussen Muenster, iar antrenorul Mark van Bommel, venit în această vară pe banca "lupilor", a făcut, din greşeală, şase înlocuiri de jucători pe parcusul întâlnirii, părând să nu cunoască regulile privind schimbările suplimentare.

Oficialii partidei nu au observat această eroare, însă cazul a ajuns în atenţia Federaţiei germane de fotbal (DFB) după o sesizare făcută de responsabilii clubului Preussen Muenster.

În urma deciziei tribunalului sportiv, Preussen Muenster a obţinut victoria la masa verde, cu 2-0, asigurându-şi atât prezenţa în turul secund al Cupei Germaniei, cât şi un bonus de 257.000 de euro.

Nu este prima oară când VfL Wolfsburg a fost eliminată din Cupa Germaniei în urma unei decizii a tribunalului sportiv. În anul 2004, "lupii" l-au introdus în joc pe noul recrut Marian Hristov, în ciuda faptului că bulgarul era suspendat după ce primise un cartonaş roşu în cursul unui meci disputat cu fostul său club, FC Kaiserslautern.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.