Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

WORKSHOP GRATUIT @CODECS: RAPOARTE ÎN PROJECT MANAGEMENT. Oferte flash de training cu reduceri de 40%!

CODECS
fg

Raportarea îi ajută pe toți cei implicați (project manager, client, persoane de decizie, membrii echipei) să înțeleagă unde ne aflăm (status), care sunt problemele cu care ne confruntăm (issues), unde avem nevoie de ajutor (support) și încotro ne îndreptăm (next steps). Indiferent de metodologia de project management folosită, rapoartele sunt totdeauna prezente.

Te invităm la o sesiune open gratuită în care să descoperi ce implică raportarea în cadrul proiectelor.
Vom discuta despre tipuri de rapoarte folosite în diverse proiecte și organizații și vom lucra în echipe pentru a genera 1-2 rapoarte la alegere pentru un proiect dat.

Când?

Joi 28 octombrie 2021

Unde? Cum?

Poți participa online sau te poți alătura noua în classroom, respectând toate măsurile de siguranță, la Centrul de training CODECS, str. Agricultori 37-39 sector 2, București.

Pentru a putea participa online folosind ZOOM, vei primi datele de conectare pe email.

Durata: 2 ore

Locuri limitate.

Te invităm să te înscrii și să-ți asiguri astfel locul AICI:

https://www.codecs.ro/evenimente/workshop-gratuit---rapoarte-in-project-management-

În plus…Te invităm să descoperi și să accesezi și ofertele noastre flash la Traininguri Intensive și Cursuri Acreditate:

content-image

MANAGEMENT ESSENTIALS | FIRST TIME MANAGER

Care sunt problemele cu care se confruntă managerii aflați la început de carieră și, mai ales, cum pot fi acestea rezolvate? Află raspunsul la aceste întrebări și profită de reducerea de 40% AICI:

https://www.codecs.ro/first-time-manager

content-image

LEAN SIX SIGMA

Dacă dorești:

• Să găseși și să elimini obstacolele și întârzierile în muncă

• Să dezvolți un proces de îmbunătățire continuu

• Să realizezi cât mai multe cu cât mai puțin, profită de oferta CODECS de reduceri de 40% la cursurile Lean Six Sigma: https://www.codecs.ro/lean-six-sigma-series/)

content-image

TRAIN THE TRAINERS

Care este diferența dintre instruirea tradițională și training? Cum comunicăm mai ușor ideile în fața unui auditoriu? Profită de reducerile de 40% și obține certificatul de FORMATOR:

https://www.codecs.ro/formator)

content-image

LEADERSHIP DE ÎNALTĂ PERFORMANȚĂ

În termenii limbajului organizațional și ai leadershipului de business, liderii vizionari sunt aceia care îi influențează pe ceilalți pentru a-și descoperi și atinge potențialul maxim, creând astfel companii profitabile. Fii și tu un lider de înaltă performanță. Descoperă oferta noastră cu reduceri de 30% AICI: https://www.codecs.ro/cursuri-leadership/

 

 

CODECS este compania cu cea mai bogată tradiție și expertiză în domeniul educației de business din România. Din 1993, livrăm programe de pregătire profesională și personală a adulților. Alături de partenerii noștri britanici și americani, am oferit și oferim programe de dezvoltare managerială și de leadership certificate pentru mai bine de 30.000 de cursanti din întreaga țară, profesioniști de top în domeniile lor de activitate din cele mai importante companii și instituții din România.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.