Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

World Trade Center din Dubai a fost transformat în cel mai mare spital din Orientul Mijlociu

dubai

World Trade Center din Dubai a fost transformat în cel mai mare spital din Orientul Mijlociu, cu o capacitate de 3.000 de paturi, din care 800 ar putea fi utilizate pentru pacienţii COVID-19 care au nevoie de terapie intensivă. Centrul este unul din cele două spitale de teren amenajate în ţară şi creşte capacitatea oraşului la 5.000 de paturi, anunţă guvernul Emiratelor Arabe Unite.

În capitala Abu Dhabi, mai multe hoteluri şi o şcoală au contribuit cu 1.030 de camere pentru a fi folosite de personalul medical şi de personalul de asistenţă care se află în aşteptare pentru cazuri urgente şi au nevoie de un loc unde să se izoleze departe de familiile lor, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: Avertisment! Consumul de alcool crește riscul de contractare a Covid-19 și înrăutățește efectele bolii

La 15 aprilie, în Emiratele Arabe Unite erau înregistrate 5.365 de cazuri de infectare cu noul coronavirus, cu 432 de noi îmbolnăviri, o tendinţă în creştere. În acelaşi timp 1.034 de pacienţi s-au vindecat. Până la aceeaşi dată au fost efectuate 767.000 de teste.

Poliţia din Dubai a testat o cască echipată cu o cameră de imagistică termică, ce permite ofiţerilor să scaneze publicul cu febră ridicată şi semne de COVID-19. Un videoclip arată un ofiţer mergând într-o staţie de autobuz şi testând temperatura pasagerilor privindu-i, potrivit www.thenational.ae.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.