Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Wrexham va juca un meci amical în iulie cu Los Angeles Galaxy

pariuri sportive fotbal

Echipa galeză Wrexham, nou-promovată în liga a patra engleză de fotbal, va juca un meci amical în iulie, cu echipa secundă a clubului american Los Angeles Galaxy, în cadrul turneului pe care îl va efectua în Statele Unite, transmite Reuters.

Clubul deţinut de actorii Ryan Reynolds şi Rob McElhenney din noiembrie 2020 a promovat luna trecută în League Two, după o victorie cu 3-1 în faţa formaţiei Boreham Wood, conform Agerpres.

Wrexham a atras multă atenţie în fotbalul din Statele Unite datorită celebrilor săi proprietari şi a popularului documentar ''Welcome to Wrexham''.

''Ne bucurăm să ne întâlnim cu suporteri care au venit din America să ne viziteze în acest sezon şi va fi o ocazie fantastică de a juca împotriva echipelor americane în faţa acestor noi susţinători'', a declarat managerul Phil Parkinson cu referire la meciul din 22 iulie.

Alte două meciuri ale echipei galeze în turneul nord-american au fost confirmate, contra a două formaţii engleze, Chelsea pe 19 iulie, la Chapel Hill, în Carolina de Nord, şi Manchester United pe 25 iulie, la San Diego, în California.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.