Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

WTA a făcut o analiză a traseului Simonei Halep la Australian Open: 'Românca a avut ghinion la tragerea la sorți'

Simona Halep

WTA a făcut o analiză a traseului Simonei Halep la Australian Open și apreciază că a avut ghinion la tragerea la sorți. Pentru a câștiga al treilea turneu de Mare Șlem și pe primul din Australia, românca este nevoită să învingă jucătoare de top, potrivit Mediafax.

„Semifinalistă în 2018, românca a avut ghinion la tragerea la sorți. Halep va da piept în runda inaugurală cu jucătoarea aflată pe locul 49 în clasamentul WTA, Jennifer Brady. Halep ar putea juca în turul trei cu semifinalista din 2019, Danielle Collins, o altă jucătoare aflată în formă, cu victorii anul acesta la Svitolina și Bencic. A ajuns în semifinale la Adelaide, acolo unde o va înfrunta pe Barty.

Atât Brady, cât și Collins sunt capabile de a o învinge pe Halep. Dacă totuși va trece de prima săptămână, Halep ar putea avea meciuri mai confortabile în fazele superioare.” , au scris cei de la WTA.

Citește și: SURSE - PNL pregătește o mutare care va provoca CUTREMUR în politică: liberalii trec la saltele

Joi s-a tras la sorți tabloul principal de la Australian Open

Halep va juca împotriva sportivei din SUA- Jennifer Brady în turul întâi, clasată pe locul 49 în ierarhia WTA. Begu și Cîrstea vor avea meciuri și mai dificile. Vor evolua în compania olandezei Kiki Bertens, cotată cu șansa a noua la câștigarea trofeului, respectiv Barbora Strycova, din Cehia, favorita a 32-a a turneului de Mare Șlem.

Pe tabloul feminin se mai pot califica trei românce, Ana Bogdan, Gabriela Ruse și Monica Niculescu, care se află în turneul de calificări.

La masculin, România are un singur reprezentant în competiția de simplu. Marius Copil s-a calificat în turul 2 și mai are de câștigat două partide pentru a se califica pe tabloul principal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.