Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Xavi Pascual (Dinamo) - Obiectivul este calificarea în fazele eliminatorii ale Ligii Campionilor

digisport.ro
Xavi Pascual dinamo handbal
"În primul rând vreau să mulţumesc tuturor jucătorilor care au fost la Dinamo anul trecut. Am lucrat foarte bine împreună pentru acest club. Am început acest sezon pe 21 iulie, echipa lucrează foarte bine, eu sunt foarte fericit cu jucătorii mei. Eu cred că în acest sezon avem un obiectiv foarte mare. Obiectivul principal este să ne calificăm în faza eliminatorie a Ligii Campionilor şi după aceea vom lupta pentru toate titlurile din România. Eu cred că am o echipă foarte bună, avem mulţi jucători", a declarat Pascual.

Tehnicianul spaniol a precizat că are încredere totală în echipa sa, pe care o consideră cea mai bună din lume, dar este prea devreme pentru a-şi propune ca obiectiv calificarea în Final Four-ul Ligii Campionilor.

"Eu cred că echipa este pregătită. Pentru noi este foarte dificil să ajungem în Final Four, avem respect pentru echipele mari. Cred că sezonul trecut a fost foarte bine pentru noi, pentru că toată lumea respectă acum un pic Dinamo. Pentru noi în acest moment obiectivul este câştigarea Supercupei României. Eu cred că în handbal, în sport în general, totul este posibil, dar să ne gândim acum la Final Four este un pic exagerat. Dar, de ce nu? Avem o echipă foarte mare, dar problema este că Barca are la fel, PSG la fel. Nu este problemă la Dinamo, este problema că jucăm împotriva altor echipe la fel. Pentru mine echipa mea este cea mai bună echipă din lume. În acest moment eu nu aş schimba echipa mea cu nicio altă echipă", a mai spus Pascual.

Vicepreşedinta CS Dinamo, Georgeta Andrunache, a afirmat că echipa de handbal masculin are obiective îndrăzneţe în acest sezon competiţional: "Clubul Sportiv Dinamo va susţine în continuare această echipă care a adus multe bucurii clubului, partenerilor şi iubitorilor de handbal. Putem spune că avem obiective îndrăzneţe".

Starul egiptean Ali Zein, campion european cu Barcelona în sezonul trecut, s-a arătat încântat de transferul la Dinamo, despre care a spus că este o nouă provocare pentru el, fiind încrezător că îşi poate atinge obiectivele.

"Sunt bucuros că mă aflu aici, voi da tot ce pot pentru a ne atinge obiectivele. Este o nouă provocare pentru mine să mă aflu în acest mare proiect de la Dinamo. Nimic nu este prea mult pentru Dinamo în acest moment. Avem un obiectiv stabilit şi vom da tot ce putem pentru a-l atinge. Nu este uşor să promiţi acum că vom ajunge în Final Four. Pentru noi în acest moment este cel mai important meciul din Supercupă, trebuie să luăm totul pas cu pas", a afirmat Ali Zein.

În cadrul conferinţei de presă, CS Dinamo a prezentat şi noutăţile din lotul pregătit de Xavi Pascual pentru acest sezon: interul stânga egiptean Ali Zein (FC Barcelona), centrul brazilian Joao Pedro da Silva (Angel Ximenez Puente Genil/Spania), extrema dreaptă ucraineană Andrii Akimenko (KS-Azoty Pulawy/Polonia), interul dreapta ceh Stanislav Kasparek (Meşkov Brest/Belarus), portarul Alexandru Bucătaru (CSM Bucureşti), pivotul belarus Viaceslav Bohan (Motor Zaporoje/Ucraina) şi coordonatorul de joc sârb Lazar Kukic (Benfica).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.