Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

XTB a luat urma banilor! Afacerile care vor face profit record în urma campionatului din Qatar

facebook.com
genti cu bani

Se crede că nivelul de cost estimat al construirii și pregătirii pentru a găzdui Campionatul Mondial din Qatar este de aproximativ 220 de miliarde de dolari. Acesta este cel mai mare cost din istorie.

Cum pot beneficia investitorii de pe urma celui mai mare eveniment sportiv din lume, Campionatul Mondial FIFA Qatar 2022, care a început duminică și va dura până pe 18 decembrie se poate afla dintr-o analiză realizată de casa de brokeraj pe burse internaționale XTB România.

Se crede că nivelul de cost estimat al construirii și pregătirii pentru a găzdui Cupa Mondială din Qatar este de aproximativ 220 de miliarde de dolari. Acesta este cel mai mare cost din istorie.

Destinația majorității cheltuielilor este construcția de stadioane cu specificații care să îndeplinească cerințele internaționale. Drept urmare, stadioanele sunt susceptibile să aducă beneficii pe termen lung țării, fie că sunt întreținute ca facilități sportive sau nu.

Se estimează că 1,2 milioane de fani vor vizita Qatar în timpul Campionatului Mondial. Acest lucru va oferi un boom de miliarde de dolari pentru transportatorul de top, Qatar Airways, și pentru hotelurile și restaurantele țării.

Și în aceste industrii se pot regăsi principalele companii ce ar putea fi cei mai mari beneficiari ai Campionatului Mondial.

Companiile care nu au văzut încă o rentabilitate a investiției lor în evenimentul sportiv sunt cei mai probabili candidați pentru investiții astăzi, deoarece acestea sunt în mod tradițional acțiunile care au câștigat datorită Campionatului Mondial.

Campionatul Mondial din 2018 a fost urmărit de aproape 3,6 miliarde de telespectatori. Acest număr este așteptat să fie depășit în 2022.

În raport cu o audiență de 3,6 miliarde sau mai mult, cheltuielile publicitare pentru evenimentul de 400 de milioane de dolari generează un cost per client potențial de doar 11 cenți per persoană.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.