Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ZBANG! Forța Națională devine internațională

Inquam Photos / Octav Ganea
Teodor Melescanu DNA

Partidul lui Teodor Meleșcanu, Forța Națională urmeaza să deschidă, până la sfârșitul anului, filiale în Republica Moldova, Ucraina și Serbia, acolo unde trăiesc comunități importante de români, potrivit unui comunicat de presă al formațiunii conduse de președintele Senatului, Teodor Meleșcanu.

“Preocuparea noastră este aceea de a contribui cu adevărat la revigorarea României și a românilor de pretutindeni, a comunităților românești luate în calcul doar atunci când reprezintă o masă electorală. Partidul Forța Națională este un partid de reconstrucție națională, românii trebuie să-și recâștige demnitatea și mândria de a fi român. Vom sprijini capitalul românesc prin proiecte legislative concrete, iar bunăstarea fiecărui roman și a familiilor de români reprezintă prioritatea noastră!” a transmis Teodor Meleșcanu, președinte interimar Forța Națională.

“Patria mea este acolo unde se vorbește limba română, iar românii de peste graniță sunt frații mei. Doar uniți vom fi mai puternici!”, transmite și deputatul Ștefan-Alexandru Băișanu, purtătorul de cuvânt al partidului Forța Națională.

Forța Națională are ca obiectiv participarea la alegerile locale şi parlamentare din 2020. Din analizele care s-au făcut la nivelul partidului, rezultă că aproximativ 20% din electorat îşi doreşte un partid naţional care să promoveze interesele românilor şi României în interior şi în exterior.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.