Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zece actori, designeri şi bloggeri români povestesc momentele din viaţa lor în care s-au simţit ca într-un film

film

Zece actori, designeri şi bloggeri români povestesc, într-o serie de interviuri scurte difuzate de postul TNT, momentele din viaţa lor în care s-au simţit ca într-un film, când şi-ar fi dorit să fie în pielea unui anumit personaj sau să se transforme în supereroi, scrie news.ro.

Campania este intitulată „Viaţa ta. Scenariul tău. Filmul tău”, iar printre personajele şi filmele invocate se numără Joker, „La Vita e Bella” şi „Breakfast at Tiffany’s”.

Personajul Joker este - după părerea actriţei Andreea Vasile - extrem de versatil pentru că „se joacă, pentru că e personajul rău, dar în acelaşi timp scoate ce e mai rău din ceilalţi, pentru că răul este în ceilalţi. Joker scoate la iveală toată vulnerabilitatea şi sensibilitatea oamenilor şi eu cred că este cel mai frumos ticălos pe care l-a scris vreodată cineva şi mi-ar plăcea să fie jucat şi de o femeie, la un moment dat”.

Blogerul Cristian Şimonca (Otravă) a văzut şi revăzut „La Vita e Bella” de aproximativ 20 de ori şi, de fiecare dată, aşteaptă şi este impresionat de o anume scenă: tatăl îi explică fiului că realitatea nu e cea pe care o vezi cu ochii. „Mi se pare atât de tare puterea pe care o are să îi explice copilului că tot ce se întâmplă acolo (în lagăr) e o joacă, tancurile acelea sunt, de fapt, nişte jucării. Şi ce e tare e că e credibil, tinzi să crezi şi tu, ceea ce mi se pare că asta e esenţa unui actor”.

Citește și: Veste bună pentru toţi angajaţii. Câte zile libere vom avea de Crăciun și Revelion

Acţiunea filmului imaginat de designerul Mihaela Glăvan are loc în subteran. „Ar putea fi un film despre modă, totul petrecându-se într-un peisaj oarecum obscur”. Pentru Dana Sota, specialist în beauty, scena din „Breakfast at Tiffany’s”, cu Audrey Hepburn în rol principal, este una specială. „Mă identific, ocazional, e adevărat, cu Audrey şi mă gândesc la cum se uita personajul ei în vitrina de la Tiffany’s şi avea un  croissant şi o cafea în mână, cred că acolo mă văd şi eu”.

Alături de ei, pe paginile de Facebook şi Instagram ale TNT România, actorii Vlad Galer şi Cristian Popa, jurnaliştii Mara Coman şi Horia Ghibuţiu, blogerul Daddy Cool (Robert Diaconeasa) şi artistul Andrei Leonte fac mărturisiri despre cum ar arăta viaţa lor dacă ar fi un scenariu de film.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.