Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zece bărbaţi reţinuţi în urma unui scandal la Mizil - În conflict a fost folosită şi o armă neletală

catuse politie

Zece bărbaţi au fost reţinuţi în urma unui scandal care a avut loc, miercuri, în oraşul Mizil şi în timpul căruia au fost folosite obiecte contondente, dar şi o armă neletală, informează, joi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, două grupuri de persoane au avut un conflict, care ulterior a degenerat, cei implicaţi lovindu-se reciproc cu obiecte contondente, iar unul dintre bărbaţi a folosit o armă neletală, nefiind rănite persoane cu aceasta.

La faţa locului a intervenit o echipă operativă complexă, formată din poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, Serviciului de Ordine Publică, Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, cât şi poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Mizil, conflictul fiind aplanat, persoanele implicate retrăgându-se la domiciliile lor.

Citește și: Magistratul care L-A ELIBERAT pe Dragnea și-a `BLAMAT` colegii care au PROTESTAT împotriva SCHIMBĂRILOR din Justiție făcute de PSD `SUB BAGHETA` acestuia

Poliţiştii au efectuat 8 percheziţii domiciliare, în urma cărora au fost duse la audieri 20 de persoane.

La adresele persoanelor bănuite au fost găsite bâte de baseball, crose de golf, răngi metalice, toate fiind ridicate de poliţişti în vederea continuării cercetărilor.

Zece bărbaţi cu vârste cuprinse între 20 şi 56 de ani au fost reţinuţi pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Mizil pentru a se aprecia cu privire la măsurile ce vor fi dispuse în continuare, informează sursa citată.

În cauză se efectuează cercetări pentru încăierare, tulburarea ordinii şi liniştii publice, uz de armă fără drept.

La activităţi au participat jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Prahova şi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă "Matei Basarab'' Ploieşti, dar şi poliţişti din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale Prahova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.