Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Zece copii răpiți în Tanzania au fost găsiți morți; ei au fost mutilați într-un ritual de vrăjitorie, în care organele genitale şi dinţii au fost înlăturate

www.botosaneanul.ro
abuz, femeie

Zece copii răpiţi au fost găsiţi morţi în Tanzania cu corpurile mutilate, au informat autorităţile, potrivit CNN, relatează News.ro.

Ministrul adjunct al Sănătăţii din Tanzania, Faustine Ndugulile a declarat că toţi cei zece copii au fost daţi dispăruţi din decembrie în districtul Njombe, în sud-vestul Tanzaniei.

Citește și: FOTO-VIDEO - Schimb de focuri între traficanții de droguri și polițiștii sub acoperire în America: doi morți și patru polițiști răniți grav

Corpurile lor au fost găsite săptămâna trecută după ce poliţia a lansat o operaţiune de căutări în zonă.

„Până acum, am găsit zece corpuri iar majoritatea părţilor intime şi a dinţilor au fost înlăturate”, a declarat Ndugulile.

„Aceste crime au legătură cu practicile de vrăjitorie, vindecătorii le cer oamenilor să ia aceste părţi ale corpurilor pentru ritualuri”, a adăugat el.

Copiii, unii cu vârsta de şapte ani, au fost răpiţi din casele lor în decembrie.

Citește și: Războiul dintre SUA și China aruncă în aer prețurile petrolului - A fost înregistrat cel mai mare declin din ultima lună

Mai mulţi copii au fost daţi dispăruţi de părinţi în comunitate începând cu decembrie, conform lui Ndugulile, care a informat că ministerul investighează aceste crime.

„Vrem să identificăm vinovaţii, dar ne concentrăm eforturile pe a educa practicanţii de tradiţii din zonă şi pe cei din comunităţile vecine pentru a opri aceste acte”, a afirmat Ndugulile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.